Foto: Joel Ericsson

Sommaröppet i våra kyrkor

Under juni, juli och augusti står alla våra kyrkor öppna på dagtid för besök. Välkommen till en stund i stillhet, tid för kontemplation och chans att upptäcka de fantastiska kulturarv som tornar upp sig i det vackra landskapet.

Hållnäs kyrka, Karlholms kyrka och Nathanaelskyrkan fortsätter att stå öppna dygnet runt. Du kan när som helst på dygnet komma in och bara vara en stund, tända ljus, be, sjunga en psalm eller kanske fira din egen gudstjänst genom att följa stationerna genom kyrkorummet. Utanför kyrkorna finns även en tipspromenad för både barn och vuxna.

Lövstabruks kyrka, Österlövsta kyrka, Västlands kyrka och Tolfta kyrka har öppet vardagar juni–augusti kl 08–15.

Några onsdagar serverar sommarjobbarna fika i Hållnäs kyrka och det kommer att finnas aktiviteter att delta i kyrkan och runtomkring. Datum och tid: 16/6, 23/6, 30/6, OCH 7/7 kl 10–15.

Expeditionens och växelns öppettider:
Tisdagar, onsdagar och torsdagar kl 08–12 (vecka 27–32).

Varmt välkommen!