Onsdagsöppet

Välkommen till värmen i församlingshemmet! Här finner du soppmiddag, andakt, meditation, språkcafé och framförallt gemenskap.

Tid: Onsdagar kl 16.00-19.30
Plats: Nathanaelgården

Bibelstudium kl 16.00-17.00

Är du nyfiken på vad bibelns texter kan säga just dig i vår tid så är du varmt välkommen att delta!

Soppa kl 16.30-18.30

Soppa och smörgås för valfri slant.

Meditation i Nathanaelskyrkan kl 17.30-18.45

Introduktion till meditation kl 17.15
Meditationen innebär att, sitta sig till stillhet och tystnad, och att med kroppen som instrument bli mer närvarande i sitt inre djup. Kropp, själ och ande hör ihop!

Språkcafé kl 17.00-19.00

Kom och tala svenska tillsammans med kyrkans volontärer. Har du barn kan de leka under ditt ansvar medan du övar svenska.

Kvällsfrid i Nathanaelkyrkan kl 19.00

Gudstjänst uppe i Nathanaelskyrkan som avslut varje onsdag.

OBS! Variationer i programmet kan förekomma.

Carina  Vindeland

Carina Vindeland

Diakon, Tierps pastorat-personal

Mer om Carina Vindeland

Carina Vindeland är en av pastoratets två diakoner och har så varit sedan 2003. Hon rör sig mycket ute i verksamheten men har sin bas på Nathanaelgården i Tierp. Det som ger den största tillfredsställelsen med arbetet som diakon är när man får tillfälle att vara med att göra skillnad. Att man kan hjälpa till att visa på positiva möjligheter för folk i svårigheter. Hon söker sin sinnesro i naturen, gärna på långa hundpromenader.