Foto: Kristin Schyllner

Musik i sommarkväll 2021: Del 1

Del 1 av årets digitala Musik i sommarkväll. I det första programmet får du möta Tierps pastorats senaste tillskott av kyrkomusiker, Viktor Edwardsson. Du får också höra Västlands unga stjärnskott Elliot Rollén Andersson. Kvällens grupp är folkmusikduon Anda som sjunger låtar ur sitt fantastiska Lina Sandell-program.

Onsdag den 14 juli

I det första programmet får du möta Tierps pastorats senaste tillskott av kyrkomusiker, Viktor Edwardsson, som har Västlands församling som sin bas i arbetet och en bredd i sitt musicerande.

Du får också höra Västlands unga stjärnskott Elliot Rollén Andersson som bjuder på smäktande skönsång, ackompanjerad av vårt husband.

Kvällens grupp är folkmusikduon Anda som med stämsång, tenornyckelharpa och bouzouki spelar och sjunger låtar ur sitt fantastiska Lina Sandell-program. Sånger vari tron vilar varmt och tryggt.

Husbandet består av Valle Magnusson, Martin Lindberg och Lukas Arvidsson.

Musik i sommarkväll är en del av insamlingsarbetet till Tierps pastorats diakonala arbete. Du kan swisha kollekt till nummer 123 305 94 25. Märk gåvan "Musik i sommarkväll". Tack för ditt bidrag!

Produktion
Matilda Elf - Producent
Mikael Eriksson - Ljud & ljus
Kristin Schyllner - Bild & redigering