Hjälp att handla

Tillhör du riskgrupp för Coronaviruset och har svårigheter att få hem livsmedel och förbrukningsvaror kan vi lösa det åt dig. Här hittar du kontaktuppgifter.

Kontakta oss dagtid på vardagar via följande kontaktuppgifter, är det en fredag kontakta oss senast kl. 13.00:

Expedition
E-post: tierps.pastorat@svenskakyrkan.se

Eller någon av våra diakoner:
Carina Vindeland
carina.vindeland@svenskakyrkan.se

Gabriella Riben
gabriella.riben@svenskakyrkan.se

Eller vår församlingsvärdinna:
Katrin Jansson
katrin.jansson@svenskakyrkan.se

Lämna namn, adress och uppgifter på det du behöver få hemhandlat. Svenska kyrkan Tierps pastorat sänder dig en faktura på inköpet i efterhand. Är det andra ärenden som du inte kan utföra på grund av att tillhöra riskgrupp - fråga oss gärna så försöker vi lösa det åt dig så långt det går!

Soppa

Tillhör du riskgrupp och inte har möjlighet komma till Onsdagsöppet i Nathanaelgården men önskar få äta den goda soppan ändå? Kontakta då oss på ovanstående uppgifter och vi kör hem soppa till dig så långt den räcker efter antal beställningar.

Vi ser fram mot att Du hör från Dig!