Alla gudstjänster i april

Aprils gudstjänster präglas av påsken som är vår största högtid. Där får vi chans att reflektera över livets alla skeden - vi ser tillbaka på Jesu död med sorg men firar även kärleken och livets seger efter Jesu uppståndelse.

OBS! Korrigeringar för påskprogrammet nedan: Långfredagsmusiken i Västlands kyrka 15/4 är struken. Den ekumeniska korsandakten i Tolfta kyrka är den 15/4 och inte den 16/4.

Påsken i Svenska kyrkan

Påsken är kristendomens största helg – vi firar att döden för evigt besegras genom Jesu uppståndelse. Svenska kyrkan Tierps pastorat ser fram emot att fira påskhögtiden i våra kyrkor tillsammans med dig! Vill du veta mer om påsken och varför vi firar den? Missa inte våra många gudstjänster och mässor!

Påsk i Lövstabruk

Påskens budskap i toner i Lövstabruks kyrka, måndag 18/4 kl 16.00. Musiken rör sig sömlöst mellan barocken och folkmusiken med tydliga nedslag i den musik som kretsade i och kring Lövstabruk under 1700-talet.