Generationslunch

Välkommen att umgås över generationsgränserna. Vi tror att vi alla kan lära av varandra och att det finns ett värde att dela varandras erfarenheter, ung som gammal.

Tid: Tisdag 17/3 kl 09-13
Plats: Hållnäs församlingshem, Edvalla

Välkommen på generationslunch i Hållnäs församlingshem! Idag underhåller Anna-Britta och Ulrika oss med quiz, sång och musik. Vi har insamling till Fasteaktionen i form av lotteri. Ta gärna med vinster till lotteriet!

Generationslunchen sker en gång per månad, varierande dagar. Varje generationslunch äter vi tillsammans, ibland ute men oftast inne. Vi sysselsätter oss alltid med någon aktivitet eller får besök av någon spännande gäst. Lunchen serveras klockan 11.30 till ett pris av 50 kronor per vuxen. Beställ gärna kyrktaxi på 0293-140 00.

Anna-Britta Thuresson

Barn - och ungdomsledare, Tierps pastorat-personal

Mer om Anna-Britta Thuresson

Anna-Britta Thuresson arbetar som barn- och ungdomsledare i Hållnäs/Österlövsta sedan 2001. Hon trivs med att arbeta med människor - såväl barn som föräldrar. Själva arbetet är fritt och omväxlande med utmaningar och möjligheter att utveckla, utmana och forma arbetet efter egna idéer. Familjen är viktig för Anna-Britta, speciellt njutbart är det att få var ute med husvagnen på Gräsö. Ett paradis att hämta kraft ifrån, men hon flyger gärna också söderut till värmen med familjen emellanåt.