Anhöriggrupp för kvinnor

Lever du nära någon som dricker för mycket eller använder andra droger? Känner du dig fylld av obesvarade frågor och förvirring? Har du svårt att sätta gränser? Har du svårt att lita på andra? I en grupp där du möter andra i liknande situation kan du få verktyg för att få ett bättre mående.

Tid: Tisdag 19/10 kl 18–20
Plats: Nathanaelgården, Tierp

Lever du nära någon som dricker för mycket eller använder andra droger? Att vara anhörig kan innebära att du är eller har varit tillsammans med någon som har ett beroende. Men det kan också innebära att du är förälder, vän, kollega eller barn till en person med beroende.

Känner du dig fylld av obesvarade frågor och förvirring? Har du svårt att sätta gränser? Har du svårt att lita på andra? I en grupp där du möter andra i liknande situation kan du få verktyg för att få ett bättre mående. Det är sekretess i gruppen.

Gruppen möts sex tisdagar med start den 19 oktober kl 18.00–20.30 med paus för fika. Gruppen leds av Eva‐Karin Åström, alkohol- och drogterapeut och Carina Vindeland, diakon.

Varmt välkommen med din anmälan till telefon 0293‐222 00 eller e-post tierps.pastorat@svenskakyrkan.se senast den 14 oktober. Begränsat antal platser.