Vi tar oron på allvar!

Coronaviruset påverkar även vår församling

ATT TÄNKA PÅ
* Vi hälsar på varandra utan att ta i hand eller kramas
* Är du det minsta sjuk - Stanna hemma
* Tvätta händerna ofta

Läs vidare: https://www.1177.se/sjukdomar--besvar/infektioner/ovanliga-infektioner/covid-19-coronavirus/

PROMENAD I MÅNKARBO
Vi fortsätter med promenad och gemenskap varje onsdag 9.30, men vi fikar inte efteråt. Samling vid Månkarbogården.

PROMENAD I KYRKBYN
Tisdagen den 7/4 och varje tisdag framöver kl. 13.00 möts vi vid Tierpsgården i Kyrkbyn för en promenad i friska luften då vi får möjlighet att prata en stund med varandra.

PROMENAD I SÖDERFORS Tisdagen den 7/4 och varje tisdag framöver kl 15 samlas vi utanför Söderfors församlingshem för kort promenad då vi får lite frisk luft och en pratstund med varandra.

SPRÅKCAFÈ
Språkcafét i Söderfors är inställt 25/3, 1/4, 8/4 och resten av terminen.

ALLSÅNGSKVÄLL
Allsångskvällen den 21/4 är inställd. I stället inbjuder vi till en kort promenad samma dag kl. 15:00-16.00  (samling vid Söderfors församlingshem). Vi får lite frisk luft och en liten pratstund med varandra.

BARNVERKSAMHET
Så länge skolorna är igång fortsätter vi vår barnverksamhet.
Detta gäller även Solstrålarna i Tierpsgården som vänder sig till barn och föräldrar. Sista gången är den 23/4.

GUDSTJÄNST
Vi fortsätter att fira gudstjänst men vi hoppar över kyrkkaffet tills vidare.

Är du orolig, har frågor eller behöver prata? Ring oss

Anders Berglund

Magnus Vallin