Kantor 100% Tierp-Söderfors församling

I Tierp-Söderfors finns ca 5200 församlingsbor, och två vackra nyrenoverade kyrkor - Tierps sockenkyrka i Kyrkbyn och Söderfors kyrka i Söderfors. Församlingen ligger i norra Uppland, belägen vid Dalälven och Tämnarån Här finns en naturskön trakt med levande landsbygd, tätort och bruksmiljö, vid E4:an mitt emellan Gävle och Uppsala. Vi har ett väl fungerande arbetslag med en bred verksamhet.

Vi söker

KYRKOMUSIKER 100 %

Du är en av två kyrkomusiker i församlingen och är i första hand tjänstgörande i Söderfors distrikt. Du blir körledare för anrika Söderfors kyrkokör, som just fyllt hundra år. Kören har en varierande repertoar i fyra stämmor.

Som kyrkomusiker har du som huvudsakliga arbetsuppgifter att:

tjänstgöra på gudstjänster oftast varannan helg,
spela på kyrkliga handlingar
leda vuxenkör och barnkör knutna till Söderfors kyrka,
vara aktiv i konfirmand- och familjearbete.

Vi tänker oss att du har kantorsutbildning eller motsvarande, och att du är en van körledare.Är du en social person som gillar att vara nätverkare i en musikalisk bygd, är det ett plus!

Tjänsten är en tills vidareanställning. Du bör ha körkort och tillgång till bil. Vi vill att du är medlem i Svenska kyrkan och att du delar Svenska kyrkans tro och liv.

Senaste ansökningsdag är 21 juli.  Vi rekryterar fortlöpande.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till:
Tierp-Söderfors församling, Backbrovägen 3, 815 91 Tierp.
Märk din ansökan med ”Kyrkomusiker”.
Eller mejla till tierp-soderfors.forsamling@svenskakyrkan.se

Ring så får du veta mer!
Kantor Dorotea Amnehammar 072-232 87 57
Kantor Roine Mattsson, 070-2645032