Garn, sax och stickningstillbehör på ett bord.
Foto: Johannes Frandsen/IKON

Syföreningar, arbetsgrupp och hobbygrupp

Välkommen att träffas för en stunds gemenskap i syföreningen, kyrkliga arbetsgruppen och hobbygruppen.

Hökensås syförening

Träffas på tisdagar jämna veckor kl. 14.00-16.00 i Parlatoriet i Daretorps kyrka.

Start: vecka 4

Suntaks syförening

Varannan tisdag i Suntaks sockenstuga

Kontaktperson: Katrin Kvarnliden.

Vid frågor om Suntaks syförening

Om du har frågor om Suntaks syförening kan du kontakta expeditionen i Kyrkans hus, Tidaholm genom att ringa, mejla eller komma förbi. Besöksadressen är Norra Kungsvägen 6 i Tidaholm.

Kontakta expeditionen

Kyrkliga arbetskretsen

Måndagar jämna veckor kl. 14.30-16.30 i Kyrkans hus, Tidaholm

Start: vecka 4

Hobbygruppen

Onsdagar varje vecka kl. 13.00-16.00 i snickeriet på Norra kyrkogården, Tidaholm.

Start: vecka 3

Kontaktpersoner för Hobbygruppen: Håkan Johansson och Ylva Hellner-Lestelius

En vuxens händer som stickar med rött garn. På bordet ligger ett rött garnnystan och ytterligare några påbörjade stickningar.

Vuxen

För dig som är vuxen har Svenska kyrkan Tidaholm olika verksamheter, bland annat körer, samtalsgrupp och bibelstudiegrupp, livsstegsgrupper och öppna mötesplatser.

Någon sitter vid ett skrivbord bakom en datorskärm och knappar på ett tangentbord.

GDPR - om personuppgifter

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.