Bild på mobiltelefon med Kyrkguidenappen öppen mot en bakgrund med prästkragar.
Foto: Lina Beutler/IKON

Kyrkappar att ha koll på

Kanske har du hört talas om Kyrkguiden eller appen Kyrkan? Med dessa kan du upptäcka och ta del av vad kyrkan har att erbjuda. Kyrkguiden ger dig möjlighet att hitta den kyrka som är närmast dig, oavsett var i landet du befinner dig och ta del av vad som finns där. Ta gärna en titt!

I Kyrkguiden hittar du bland annat Tidaholms alla kyrkor och kapell. Det finns även en kartfunktion och en kalender med aktuella gudstjänster, verksamhetsgrupper och arrangemang. Välkommen!

Appen Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern, där du får besöka en kyrka och bland annat kolla in vad som finns i en kyrka. Läs mer om appen längre ner på sidan.

Finns där appar finns.

En hand håller i en mobil med skärmbild om kyrkguiden som visar adressen för kyrkan.

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Barn använder appen kyrkan på iPad.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.