Barn som leker med stora legolossar. Bara händerna och klossarna syns.

0-5 år.

Grupper för barn 0-5 år och öppna mötesplatser för barn och föräldrar.

Tre barn leker med en röd leksakslastbild. Det är bara händerna på barnen som syns förutom leksakslastbilen.

Öppet Hus och Pling Plång & Sång

För vuxna med barn 0-5 år. Vi leker, sjunger, fikar och har roligt tillsammans.

Ett barn sett snett uppifrån som spelar på en flerfärgad xylofon.

Småbarnsmusik på Familjecentralen

För barn 0-1 år på Familjecentralen i Tidaholm.

Ett barn visar glatt upp en bit ljusblå lera som hen jobbat med.

Barntimmar

För barn i åldern 4-5 år. Finns i Ekedalen och Fröjered.

Några barn sitter runt ett bord och pysslar.

Mini-Miniorer och Miniorer

Mini-Miniorer och Miniorer är grupper för barn från 5 år till årskurs 1 samt i årskurs 2-3. Finns i Tidaholm, Ekedalen och Fröjered.

En flicka sitter i knät på någon och läser en bok.

Söndagsskola

Söndagsskolan, för barn från 4 år, är öppen i samband med gudstjänst.

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan.

Barnkörer

I Svenska kyrkan Tidaholm finns flera olika barnkörer för dig från 5 år och uppåt. I Tidaholm, Ekedalen, Fröjered och Valstad.

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Änglagården

Änglagården är verksamhet för barn i förskoleklass och upp till årskurs 6, i Valstads församlingsgård.

En grupp med barn som går längst vägen tillsammans med två vuxna. Barnen har olika färger på sina jackor och solen skiner. I bakgrunden syns ett stort gult hus som barnen och de vuxna rör sig mot.

Om ditt barn är med i en barn- och ungdomsgrupp

Hur Svenska kyrkan Tidaholm behandlar personuppgifter för dig och ditt barn som är med i verksamhet för barn och ungdomar.

En mobil, en pratbubbla och ett kuvert mot en blå bakgrund.

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.