Other languages with Google Translate

Om Svenska kyrkan i Södra Thailand

Vi är en mobil kyrka och har verksamheter runt om i södra Thailand

Med svenska barn på Koh Lanta Bild: Lilla svenska skolan och Ulrika Stenbäck

Svenska kyrkan i södra Thailand har inte någon fast kyrkolokal eller något café. Vi möter människor på restauranger, caféer, barer, skolor eller varhelst svenskar och andra skandinaver på Phuket befinner sej.

Kyrkan i södra Thailand utgår från ön Phuket, men finns regelbundet på Kho Lanta. Vi besöker också områden som Khao Lak, Krabi/Ao Nang, Koh Samui och Phi Phi-öarna.

Vi som arbetar här är en präst och en Diakon. Vi finns här för att fira gudstjänst och mässa, dop och bröllop.

Vi vill ge tid för samtal om allt mellan himmel och jord, möta behovet av själavård och bikt, besöka sjukhus och frihetsberövade. Vi träffar gärna barn och unga på skolor.

Välkommen att kontakta oss!

Följ oss på Facebook; Svenska kyrkan i södra Thailand

På vår Facebook-sida får du information om kommande gudstjänster och aktiviteter, du får se bilder och du har möjlighet att ställa frågor till oss.

Kontaktuppgifter Svenska kyrkan på Phuket

Präst: Anders Stenbäck

Mejl: Anders Stenbäck

Mobil: +66(0)87 467 6782