Foto: Anna Stenberg

Om Svenska kyrkan i Bangkok

Välkommen till Svenska kyrkan i Bangkok

Vi är en mobil kyrka för skandinaver i Sydostasien. Personalen är stationerad i Bangkok, men reser regelbundet till Kambodja, Malaysia, Vietnam, Singapore, Laos och Myanmar. Genom oss kan du ta del av gudstjänst, gemenskap, samtal, vigsel/välsignelsegudstjänst, själavård, bikt, förnyelse av äktenskapslöften, skolbesök och mycket mer.

Vår stående mötesplats i Bangkok är Stable Lodge, Sukhumvit soi 8 i Bangkok. Där träffar du oss på tisdagar mellan 11 och 14. Vi bjuder på kaffe och nybakade kanelbullar.

Vi reser regelbundet till bland annat Hua Hin och Pattaya, titta i vår kalenderfunktion för att se nästa gång vi kommer. 

Utöver detta besöker vi dem som ligger sjuka på sjukhus, vi gör hembesök till dem som önskar att vi kommer och hälsar på. Vi gör också fängelsebesök till dem som sitter frihetsberövade. 

Vi är en kyrka tillsammans och allt vi gör bygger på engagemang och frivillighet, såväl praktiskt som ekonomiskt. Vi firar gudstjänst där DU finns! Du är välkommen att höra av dig till Svenska kyrkan i Bangkok om du har idéer om hur vi kan vara kyrka tillsammans. 

Allt gott önskar

Kyrkoherde Erik Stenberg-Roos, Assistent Anna Stenberg

Båt på Chao Phraya, Klongtoei Foto: Anna Stenberg

Kontaktuppgifter Svenska kyrkan i Bangkok

Kyrkoherde: Erik Stenberg-Roos

Mobil: +66(0)81 837 4574

Mejl: erik.stenberg.roos@svenskakyrkan.se

Assistent: Anna Stenberg 

Mobil:  +66(0)62 612 9445

Mejl: anna.stenberg@svenskakyrkan.se

Postadress: Svenska kyrkan i Bangkok, P.O Box 25, Prasanmit Post Office, Bangkok 10114, Thailand

Mejl: bangkok@svenskakyrkan.se

Facebook: Svenska kyrkan i Bangkok