Kata Beach
Foto: Ingvar Olofsson

Svenska kyrkan i södra Thailand

Välkommen till information om Svenska kyrkan i södra Thailand!

Ett annorlunda år
Den gångna säsongen 2020/21 präglades starkt av pandemin. Thailand stängde ned ordentligt för turism och resande för att stävja smittspridningen. Bangkokpersonalen återkom i oktober men till Phuket kom Anders och Ulrika Stenbäck först i maj för två månaders tjänstgöring. Däremot hölls gudstjänster och samtalsgrupp digitalt nästan hela tiden. När reglerna tillät kunde till slut en båtutfärd med ”Champagne” genomföras den 23 juni och en sista gudstjänst firas på plats i Kata Top View veckan därpå.

Observera att allt som står nedan nu har tagit paus.
Svenska kyrkans närvaro i Asien utreds under ett år.

Kontaktuppgifter Svenska kyrkan i södra Thailand

OBS att personalens tjänstgöringstid är över och att de inte längre är på plats i Phuket.

Präst: Anders Stenbäck

Mejl: Anders Stenbäck

Diakon: Ulrika Stenbäck

Mejl: Ulrika Stenbäck

Contact us in Southern Thailand

The staff will return to Sweden on July 2 for the summer and will not be returning, as their contracts terminate at the end of August.

Priest: Anders Stenbäck

Mail: Anders Stenbäck

Mobile: +6694 554 3336

Deacon: Ulrika Stenbäck