Kata Beach
Foto: Ingvar Olofsson

Svenska kyrkan i södra Thailand

Välkommen till information om Svenska kyrkan i södra Thailand!

Observera att allt som står nedan nu har tagit paus.
Svenska kyrkans närvaro i Asien utreds under ett år.

Fram till slutet av juni är Anders och Ulrika Stenbäck fortfarande på plats och kan kontaktas. Det går inte just nu att samlas hemma, så vi firar gudstjänst och samlas till samtalsgrupp över Zoom på internet. En båtutfärd planeras också till den 23 juni.

Kontaktuppgifter Svenska kyrkan i södra Thailand

Präst: Anders Stenbäck

Mejl: Anders Stenbäck

Mobil: +66(0)87 467 6782 (kan inte nås på detta nummer för närvarande, då vi fortfarande befinner oss utanför Thailand)

Diakon: Ulrika Stenbäck

Mejl: Ulrika Stenbäck

Mobil: +66(0)87 381 4830 (kan inte nås på detta nummer för närvarande, då vi fortfarande befinner oss utanför Thailand)

Postadress: Kata Top View 8/2 Soi Plukjae, Patak Road, Karon Muaeng, Phuket 83100, Thailand (dock ej fysiskt på plats just nu)

Mejl: phuket@svenskakyrkan.se

Facebook: @kyrkaphuket och @kyrkalanta

Contact us in Southern Thailand

The staff will return to Sweden on July 2 for the summer and will not be returning, as their contracts terminate at the end of August.

Priest: Anders Stenbäck

Mail: Anders Stenbäck

Mobile: +6694 554 3336

Deacon: Ulrika Stenbäck