Samtal om tro

Tro Kyrka Tradition Bibel och mycket annat

Samtal om tro bjuder in til samtal och funderingar om sådant som på ett eller annat sätt berör den kristna tron i första hand och andra religioner i andra hand. Går det att tro? Måste man tro? Kan man tro fel? Vad säger Bibeln, Kyrkan, traditionen? Kyrkans tanke- och samtalstradition är en spännande och intresseväckande skattkista. Tillsammans lyfter vi lite på locket.
Oavsett om du är troende eller ej, eller bara allmänt nyfiken så är du välkommen till denna tillåtande grupp där frågorna är viktigare än svaren. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta kyrkoherde Per Gyllenör: per.gyllenor@svenskakyrkan.se.

Dagar och tider

Torsdagen 1 november kl 19:00-20:30