Pilgrimsvandra på Teneriffa

Under högsäsong ordnar Svenska kyrkan pilgrimsvandringar på Teneriffa om intresse finns och vi har personell möjlighet. Håll utkik här på hemsidan eller facebook.

Tillsammans med erfaren vandringsledare ser vi olika delar av ön. Längs stigen pausar vi för vägledande ord och enkel bön.
Ta med vatten och matsäck och kläder efter väder. Plus, förstås, bra vandrarskor. Vid regn ställer vi in helt eftersom stigarna lätt blir hala och risken för ras ökar

Svenska kyrkan är arrangör men du deltar helt på egen risk. Så se till att du har försäkring som täcker eventuella olyckstillbud.

Anmäl dig till caféet senast dagen före!