Svenska kyrkan Teneriffa Besöksadress: Iglesia Sueca, Paseo Maritimo 5, ES-38650 Los Cristianos Postadress: Iglesia Sueca, APDO Correos 168, ES-38650 Los Cristianos Telefon:+34(922)790201 E-post till Svenska kyrkan Teneriffa

Luciakonsert 13/12, kl 21

Katolska kyrkan - Ntr Senora del Carmen

Luciakonsert

Luciakonsert den 13 december kl 21:00 i Ntr Senora del Carmen (katolska kyrkan) i Los Cristianos är årets stora svenska musikhändelse på ön. Julsånger på svenska, framförda av kyrkokören, barnkörerna och Luciakören brukar locka hundratals besökare.

Efter konserten, vid utgångarna tar vi upp kollekt - låt det bli din julgåva till det viktiga diakonala arbete som svenska kyrkan utför på ön. Kollekten delas lika mellan Svenska kyrkan och den katolska församlingen.

Kom i god tid till kyrkan. Många vill se Luciakonserten och det bildas tidigt kö utanför kyrkan!

Välkommen!