Filosofiska smulor

Förutsättningslösa frågor om livet

I Filosofiska smulor kan du fritt diskutera viktiga livsfrågor utan enkla eller givna svar.

Gruppen är öppen för alla och kräver inga förkunskaper. Vi träffas varannan torsdag (udda veckor) under högsäsong kl. 18.30 och diskuterar kring ett givet tema. Moral i vardagen, människans värde eller att sätta gränser är några exempel på teman.

För dynamikens skull delar vi upp oss i mindre grupper och samlas åter vid slutet av kvällen för en enkel sammanfattning. Då brukar vi också enas kring tema för följande träff.

Det viktigaste är inte svaren, utan frågorna. Som leder till nya frågor, öppnar sinnen och ger nya perspektiv.

Välkommen in i samtalet!

Våren 2017 ses vi följande torsdagar kl. 18.30:
2 mars
16 mars