Filosofi och tro

Förutsättningslösa samtal om livets stora frågor

Livet brukar traska på i sin egen takt och det är sällan vi ger oss chansen att stanna upp för att fundera på de riktigt stora frågorna.

På torsdagskvällarna i kyrkan får du den möjligheten. Här kan du fritt diskutera viktiga ämnen utan enkla eller givna svar, varannan vecka i Filosofiska smulor, varannan i Samtal om tro.

Grupperna är öppna för alla och kräver inga förkunskaper. Det viktigaste är inte svaren, utan frågorna. Som leder till nya frågor, öppnar sinnen och ger nya perspektiv.

Välkommen in i samtalet!

Våren 2018 ses vi följande torsdagar efter mässan, kl. 19.00