Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Teneriffa Besöksadress: Iglesia Sueca, Paseo Maritimo 5, ES-38650 Los Cristianos Postadress: Iglesia Sueca, APDO Correos 168, ES-38650 Los Cristianos Telefon:+34(922)790201 E-post till Svenska kyrkan Teneriffa

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Café och lunchrestaurang

Nu kan du äta lagad lunch i vårt café

Välkommen in till vårt populära café. Här finns kaffe, drycker, kanelbullar och andra bakverk.

Nu kan du också äta lagad lunch på caféet som tex soppa och bakad potatis med skagensallad. Kom förbi och se vårt utbud.

Kyrkans café är en välkänd mötesplats för skandinaver på Teneriffas södra kust. På den ljusa terrassen kan du släppa det intensiva livet utanför, läsa dagens tidning och träffa andra nordbor och turister. Du kan också koppla upp dig på vårt WiFi.

Caféet har ett varierat utbud. Våfflor serverar vi, givetvis rykande varma och serverade med grädde och sylt. Smörgåsar med olika fyllningar serveras också. Vår största stolthet är annars de hembakta kanelbullarna som enligt många gäster är bland de bästa i världen! 

Glutenfritt
Vi har ofta glutenfria alternativ - fråga i kassan!

Plats i packningen?

Har du bokat resa till Teneriffa? Då får du gärna ta med julgransljus för ljuständning i kyrkan - vi har många besökare som vill tända ett ljus.
Om du har ytterligare plats i väskan tar vi gärna emot kaffe eller pärlsocker från Sverige. Allt för att kunna erbjuda våra cafégäster svenskrostat kaffe och nybakade kanelbullar. Vi bjuder förstås på fika som tack för besväret!

KÖP GÅVOBEVIS OCH presentkort

Trött på att jaga present till någon som redan har allt? Ge istället bort ett presentkort eller gåvobevis vid nästa födelsedag!

Presentkorten gäller i caféet och finns i valörerna 5 eller 10 euro.

Gåvobevisen kan köpas för valfritt belopp. Genom dem stödjer du församlingens verksamhet och möjliggör att kyrkan kan hållas öppen.

Om du inte är på plats på Teneriffa går det bra att betala via kyrkans svenska bankgiro 5119-7838. Kontakta i så fall vår assistent och meddela vart vi ska skicka  gåvobeviset/presentkortet och om du vill ha det per post (räkna med upp till 14 dagars postgång) eller mejl.

Tack för din omtanke!