Caféet - en mötesplats

En kopp svenskt kaffe med nybakad kanelbulle och dagens tidning. I caféet kan du koppla av från det intensiva livet utanför och träffa andra skandinaver.

Kyrkans café är en välkänd mötesplats för skandinaver på Teneriffas södra kust. På den ljusa terrassen kan du släppa det intensiva livet utanför, läsa dagens tidning och träffa andra nordbor och turister. Du kan också koppla upp dig på vårt WiFi.

Caféet har ett varierat utbud av småkakor och mjuka kakor. Våfflor serverar vi emellanåt, givetvis rykande varma och serverade med grädde och sylt. Vår största stolthet är annars de hembakta kanelbullarna som enligt många gäster är bland de bästa i världen!

Glutenfritt
Vi har ofta glutenfria alternativ - fråga i kassan!

Plats i packningen?

Har du bokat resa till Teneriffa? Då får du gärna ta med ett eller annat paket kaffe eller pärlsocker från Sverige. Allt för att kunna erbjuda våra cafégäster svenskrostat kaffe och nybakade kanelbullar. Om du har ytterligare plats i väskan tar vi gärna emot vita blockljus till altaret, 65 mm i diameter.
Vi bjuder förstås på fika som tack för besväret!

KÖP GÅVOBEVIS OCH presentkort

Trött på att jaga present till någon som redan har allt? Ge istället bort ett presentkort eller gåvobevis vid nästa födelsedag!

Presentkorten gäller i caféet och finns i valörerna 5 eller 10 euro.

Gåvobevisen kan köpas för valfritt belopp. Du kan välja mellan att stödja kyrkans verksamhet eller soppköket La Buena Estrella.

Om du inte är på plats på Teneriffa går det bra att betala via kyrkans svenska bankgiro 5119-7838. Kontakta i så fall vår assistent och meddela vart vi ska skicka  gåvobeviset/presentkortet och om du vill ha det per post (räkna med upp till 14 dagars postgång) eller mejl.

Tack för din omtanke!