Barnkörer

Barn från sex år och uppåt är varmt välkomna till våra barnkörer som sjunger allt mellan himmel och jord.

I barnkörerna sjunger vi allt mellan himmel och jord! Vi blandar svängigt och stillsamt, nytt och gammalt. De medverkande barnen får också lära sig hur de kan uttrycka sig med både röst och kropp.

Den som vill sjunga i någon av barnkörerna ska helst bo på Teneriffa under lite längre tid, det vill säga minst en månad, så att vi får viss kontinuitet i grupperna.

Barnkörerna övar på torsdagseftermiddagarna och medverkar i söndagsgudstjänsten några gånger per termin.

Vi har två körer, indelade efter ålder:
Klockan 15-16: Blå kören, F-klass-åk 4.
Klockan 16-17: Gula kören, åk 5-9.

Under hösten 2017 kommer barnkörerna att medverka i gudstjänst söndag den 3 december (första advent) och Luciakonserten i Ntra Senora del Carmen (katolska kyrkan) på kvällen den 13 december.

Intresserad? Hör av dig till vår kantor Ingrid Lonér