Årets julbasar

8 december kl 12:00-14:30

Årets julbasar

Lördagen 8 december kl 12:00-14:30

Välkommen till årets julbasar på Svenska kyrkan. Traditionsenligt, stämningsfullt, svenskt med lotterier, fiskdamm, försäljning precis som det brukar vara.

Vi behöver dig

Vill du hjälpa till? Vi tar tacksamt emot rena glasflaskor med kork/förslutning till vår glögg. Vi behöver också lotterivinster och produkter till försäljningen.

Hör av dig till Gunnel, vår basargeneral. Ring eller maila kyrkan så förmedlar vi kontakt.