Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Volontär

Volontärer har en viktig roll i Täby församling. Det finns många verksamheter och mötesplatser där du som volontär kan bidra med dig och ditt kunnande.

Vara medmänniska

Du kan dela med dig av om yrkeskunnande eller annan kompetens som du vill ge lite av på din fritid – och det kan handla om att ge av din tid till dina medmänniskor.

Gemenskap

Som volontär ingår du i en gemenskap, du får en introduktion om församlingen och volontärskapet och du får en person som du kan vända dig till, en handledare.

Hör av dig nu

Funderar du på att bli volontär i Täby församling?

Ta då kontakt med Elisabeth Hjalmarsson, diakon, för ett samtal om just dina förutsättningar och kunskaper. Du får då även information om våra förväntningar på dig som volontär och vad du kan förvänta dig av oss.

Volontärbyrån

Vi lägger kontinuerligt ut nya upp drag för församlingen på Volontärbyråns webbplats. Där kan du se vad som kan vara på gång.

Volontärbyråns webbplats >>

Volontärbyrån

Vi lägger kontinuerligt ut nya uppdrag för församlingen på Volontärbyråns webbplats.
Där kan du se vad som kan vara på gång.

Volontärbyråns webbplats >>

Elisabeth  Hjalmarsson