Foto: Johannes Frandsen/IKON

Vill du göra skillnad för äldre i Täby? Bli ledare i vår mötesplats för äldre i Näsbyparks kyrka!

Här får du tillsammans med en medarbetare i Täby församling vara med i planering, genomförande och uppföljning av verksamheten.

Vi söker en ledare som vill vara med och bidra vid Öppet hus i Näsbyparks kyrka, en mötesplats som vill förebygga och bryta ofrivillig ensamhet hos äldre.

Öppet hus är en plats för trevlig samvaro kring en kopp kaffe och samtal utifrån teman, kåserier eller berättelser. Här får du tillsammans med en medarbetare vara med i planering, genomförande och uppföljning av verksamheten. Du kommer att ha ett särskilt ansvar för kaffestunden, är delaktig i genomförandet av programmet och bidrar till en öppen och välkomnande atmosfär.

Specifika önskemål eller information:

Vi erbjuder introduktion och handledning och du bjuds in till församlingens vårfest och adventskaffe

Minimiåtagande:

Du behöver kunna engagera dig en gång i veckan ca fyra timmar som inkluderar för- och efterarbete, detta gäller under terminstid.

När och var genomförs uppdraget:

Måndagar 12 - 16 i Näsbyparks kyrka. Goda kommunikationer med både buss och Roslagsbanan.

Kontakta Ann Nelstrand, diakon tel. 08-580 036 22.