Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Viladag-Tid att vara

Kristen djupmeditation, bildskapande, promenader, vegetarisk mat, fika, egen tid, vila. Näsbyparks kyrka lö 25/11 kl. 10-16.

Under en viladag drar man sig tillbaka från sitt vanliga liv, för att under några timmar få vara i tystnad tillsammans med andra. I tystnaden är det lättare att närma sig den stillhet som finns hos var och en av oss och genom avskildheten finns det tid för vårt inre och utrymme till fördjupning och vila.

Tid: Lördagen 25 november 2017 10.00-16.00
Var: Näsbyparks kyrka, nära slutstationen för Roslagsbanan
Djursholmsvägen 59, 183 52 Täby
Kostnad 100:- för fika och lunch

Vi avslutar dagen med mässa i kyrkan. Ledare: Örjan Bildt, präst.
Sista anmälningsdag 17 November. Begränsat antal platser.
Frågor och anmälan till: Örjan Bildt, tel. 08-580 036 08.

Genom våra olika erfarenheter, tankar, sinnen och känslor kan vi röra oss mot vårt eget centrum, där Gud bor. Ibland behöver vi avskildhet och tystnad runt omkring oss för att kunna lyssna in Gud i våra liv. Viladagen vill erbjuda en öppen och avslappnad miljö, utan några som helst krav på prestationer. De olika inslagen i programmet under dagen syftar till att vara ett stöd för tystnaden och din egen tid med Gud. Allt som sker är ett erbjudande - du är med på det du själv vill.