Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Täby församling söker trädgårdsmästare

Bli en av oss och bidra med hög kunskap och kompetens inom trädgård, projektledning och administration.

Täby församling har cirka 43 000 medlemmar och är en av Sveriges största församlingar. Den geografiska gränsen sammanfaller med Täby kommuns gränser. Här bor nästan 70 000 personer. Förutom de traditionella gudstjänsterna och dop, vigsel och begravningar finns i Täby församling en stor verksamhet som pågår året runt. Församlingen satsar mycket på att ge barn och ungdomar en god start i livet. Därför får förskola, fritids för skolbarn, Svenska kyrkans unga, konfirmandarbete, ledarutbildning och lägerverksamhet en stor del av församlingens ekonomiska resurser. I församlingen finns fem kyrkor, en kyrkogård och två begravningsplatser i kommunen samt vårt fina läger- och konferensanläggning, Karlberg som ligger norr om Norrtälje på Björkö.
Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen är en del av Svenska kyrkan i Täby församling och sköter begravningsverksamheten och skötsel av vår kyrkogård och begravningsplatser samt församlingens övriga marker och fastigheter.

Täby församling söker trädgårdsmästare

Vi söker dig som vill vara med och bidra till vårt förstklassiga strukturerade arbete internt och operativt. Driften vid kyrkogårdsförvaltningen består av ett team med 12 personer med bred kompetens. Här kommer du att ingå som en av några medarbetare med spetskompetens.

I ditt arbete ingår:

• Du arbetar som trädgårdsmästare och där tillhörande uppgifter.
• Du leder, biträder och driver projekt inom kyrkogårdsförvaltningen och Täby församling, detta kan ske på egen hand eller tillsammans med andra.
• Arbetsledning och administrativa uppgifter kan ingå i arbetet.
• Formgivning av miljöer såsom exempelvis planteringar, träd, häckar och, växtförslag etc.
• Du kommunicerar både muntligt och skriftligt på egen hand med många externa partner såsom våra kunder, entreprenörer och leverantörer.
• Du arbetar i tidiga skeden med projektering och budgetering, för att kunna ta fram beslutsunderlag till olika utvecklingsfrågor för förvaltningens alla frågor.
• Arbete med verksamhetsplaner och aktiviteter för att uppnå egna och avdelningens mål.
• Du rapporterar till arbetsledare drift och skall också kunna vikariera som arbetsledare med personellt och ekonomiskt ansvar då denna är frånvarande. Vid behov deltar du även i kyrkogårds- och fastighetschefens ledningsgrupp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Din bakgrund

Vi tror att du tidigare arbetat som trädgårdsmästare, gärna med budget- och personalansvar. Du har erfarenhet inom mark- och trädgårdsskötsel och har relevant utbildning från trädgårdsskola eller motsvarande.
Erfarenhet av myndighetskontakter, dokumenterad erfarenhet av genomförda projekt samt kompetens inom projektledning, planering och kalkyl är meriterande.
Vi förutsätter att du är van att hantera digitala stödsystem samt har goda kunskaper i svenska då du på egen hand förväntas driva egna och förvaltningens processer.
Erfarenhet från exempelvis olika kart program som till exempel Aveny karta är meriterande.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll krävs att du har hög servicenivå, är positiv, uthållig och självgående och gillar att arbeta med många varierande uppgifter och projekt. Du har ett flexibelt och strukturerat arbetssätt.
Du har god kommunikativ förmåga och är van att ta och fördela ansvar. Du har lätt för att skapa förtroende och möter dina medmänniskor med värdighet.
Vi ser att du är nyfiken på olika arbetssätt och tar med dig dina specialkunskaper inom branschen till oss.

Har du frågor?

För mer information kontakta arbetsledare drift Susanne Albinsson tel. 08-580 035 66
eller Kyrkogårds och fastighetschef Tomas Eriksson, tel. 08-580 035 58

Är du den vi söker?

Välkommen in med din ansökan innehållande cv och personligt brev till taby.rekrytering@svenskakyrkan.se.

Då vi kommer att genomföra interjuver löpande så ser vi gärna att du ansöker snarast, dock senast den 25 november. Märk din ansökan ”Trädgårdsmästare”.

Inför rekryteringsarbetet har Täby församling tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare, rekryteringssajter och liknande.