Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Täby församling söker dramapedagog

Du kommer att arbeta i team med andra pedagoger, musikpedagoger och ljud- och ljustekniker. Tjänsten är på 100 %.

Täby församling bedriver en rik teaterverksamhet och söker nu dig som är pedagog med dramakompetens.

I arbetsuppgifterna ingår att samordna all teaterverksamhet inom avdelningen, men också själv agera, regissera, producera och inspirera.

Du kommer att arbeta i team med såväl andra pedagoger, musikpedagoger och ljud- och ljustekniker.

Vi har flera olika dramaprojekt i församlingen:

Allsångsteatern bjuder in förskoleklasser till föreställningar med teater, sång och rörelse kring teman under kyrkoåret.
Skolteatern framför berättelser ur Bibeln för skolbarn i låg- och mellanstadieåldern.
I ungdomsverksamheten framförs uppsättningar som projekt under året.
Tillträde den 15 augusti 2018.

Frågor besvaras av Marie-Louise Broström chef för avdelningen undervisning, 08-580 036 40.

Välkommen med din ansökan!
Ansökningar mejlas till taby.rekrytering@svenskakyrkan.se senast den 6 maj 2017.

Om Täby församling
Täby församling, som är en del av Svenska kyrkan, har ett rikt gudstjänstliv i församlingens fem kyrkor och många Täbybor väljer att döpa sina barn, gifta sig och ha begravningsgudstjänster för sina anhöriga här.

Ett stort antal ungdomar deltar varje år i församlingens konfirmationsläger och här finns en uppskattad verksamhet för barn och familj samt en diakoniavdelning med kyrkans sociala arbete i centrum.

Täby kommun har drygt 68 000 invånare och 44 000 av dessa är medlemmar i Täby församling, som därmed kan räkna sig som Sveriges största.

Församlingens huvudsakliga arbetsplats finns i Tibble församlingsbyggnad, granne med Täby centrum.