Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Skaparna 6-12 år

Kreativa eftermiddagar med roliga aktiviteter för skolbarn. Anmälan till höstlovsläger är nu öppen.

Är bild och skapande ditt fritidsintresse?

Då kan du gå på Skaparna i Täby församling och utveckla din kreativa förmåga. Här får du leka, skapa, lära känna kyrkans tro, kultur och traditioner.

Grupper finns i Lindgården, det nya huset i Täby kyrkby, samt i församlingens lokaler i Näsbypark, på Kuttervägen 3. Trygghet och gemenskap är viktigt för oss. Därför är våra barngrupper relativt små.

Läger

Vår och höst inbjuder vi till läger. Täby församling har en lägergård på Väddö, i Roslagen. Då får vi dagar med mycket tid för lek, spel, gemenskap, uteaktiviteter m.m.

Lär känna kyrkan

Under terminerna inbjuds barn med familjer till gudstjänst i församlingens kyrkor.

Skaparna - Tid och plats

Näsbypark, Kuttervägen 3
Tis-tors kl. 13.30-16.30

Täby kyrkby, Lindgården, Kyrkvägen 10
Mån-tors kl. 13-16.30

1 dag/vecka 100:-/termin
2 dagar 200:-/termin (i mån av plats)

Hösten 2019

V. 37  9/9 Terminsstart

V. 38 18/9 Onsdag verksamheten stängd pga av personalutbildning på stiftet.

V. 39 27/9-29/9 Familjeläger på Karlberg (inbjudan kommer senare)

V. 44 Höstlov- verksamheten stängd. Höstlovsläger på Karlberg (inbjudan kommer senare)

V. 46 Tisdag Stängt på grund av vidareutbildning

V. 49 Avslutning för terminen

8/12 Vi firar 2:a advent i Tibble kyrka

Under terminens gång bjuder vi även in till gudstjänster i Täby kyrka och Näsbyparks kyrka.

På Skaparna i Näsbypark får vi regelbundet besök av våra präster.

Karin Segerström

Förskollärare