Foto: Johannes Frandsen/IKON

Pilgrimsvandring under en och samma himmel

Följ med på pilgrimsvandring. Tillsammans vandrar vi genom det kulturrika landskapet i Täby och du hjälper Act Svenska kyrkans arbete för fred, jämställdhet och rättvisa. Den första 14/3 från Gribbylunds kapell och den andra 21 mars från Täby kyrka.

14 mars Midfastosöndagen kl. 12.00 - 13.30

Från Gribbylunds kapell vandrar vi ner mot Rönningesjön och tillbaka. Sträckan är ungefär 5 km, vi samlas utanför Kapellet 12.00.

21 mars JUNGFRU MARIE BEBÅDELSEDAG kl. 13.00 - 14.30

Från Täby kyrka ner mot Vallentunasjön, genom kyrkogårdarna och sedan tillbaka till kyrkan. V isamlas utanför kyrkan 13.00

Anmälningsavgift: 20 kr. Avgiften går till Act Svenska kyrkans fasteaktion Under samma himmell. Läs ner in årets fasteaktion här.

Anmälan sker senast den 11 mars respektive 18 mars till Susanne Ovsjö.
Susanne Ovsjö, församlingspedagog, 08-580 036 43, susanne.ovsjo@svenskakyrkan.se

Vi följer Folkhälsomyndigheten och regeringens beslut om antal deltagarande. Vid fler en åtta deltagande delar vi på grupperna och går i mindre grupper.