Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Påskmarknad från Minsk

Försäljning av jättefina påskgåvor, souvenirägg, handgjorda glasartiklar ryska dockor, ikoner, smycken och mycket annat. Onsd 27 mars-torsd 28 mars i Tibble kyrka, plan 3, kl. 9-18.

Det är systrar från Heliga Elisabeths kloster i Minsk i Vitryssland (Belarus) som kommer till församlingen.

Intäkterna från försäljningen går till klostrets hjälpverksamhet. Systrarna driver flera hem för handikappade och hemlösa barn, ger stöd åt psykiskt sjuka och omvårdnad för hemlösa.

Tibble kyrka, plan 3, Onsdag 27-torsdag 28 mars kl. 9-18.

Bilder från systrarnas verksamhet samt miljöer i Minsk