Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Vikarierande husmödrar till vårt restaurangkök Karlberg/Björkö

Vi söker dig som vill vara med och bidra i arbetet med att servera god, näringsriktig och vällagad mat från grunden.

Täby församling har en församlingsgård med konferensstandard med drygt 100 bäddar med helpension på Björkö, norr om Norrtälje. Här bedriver församlingen konfirmandläger under hela sommaren, övriga delar av året så bedrivs kursverksamhet och helgläger. Vi erbjuder en församlingsgård som håller hög standard främst för församlingens egna behov men även för externa gäster.

Täby församling söker omgående vikarierande husmödrar med intresse av att arbeta i vårt restaurangkök Karlberg/Björkö

Vi söker minst två vikarierande husmödrar som vill arbeta på vår församlingsgård Karlberg under sommaren 2018 . Därefter kan du ingå i vår personalpool och bidra till en högkvalitativa service för besökare och församlingsbor.

Du har utbildning och/eller erfarenhet av att ha arbetat i storkök som kokerska eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper om matens betydelse för hälsa och känna glädje i att servera god, näringsriktig och vällagad mat från grunden. Under högsäsong kan det vara drygt 100 besökare per dag

Det är meriterande om du har hygienutbildning och har erfarenhet av att hantera specialkost. Du kommer att tillsammans med teamet ta fram menyer och arbeta med kontinuerlig utveckling.

Som husmor arbetar du enligt schema med arbete både vardagar och helger. Det finns möjligheter att under vissa tider ha ett kvarboende på Karlberg de dagar du arbetar.

Personliga egenskaper

Du har en hög servicenivå och är stresstålig. För att trivas i arbetet ska du vara flexibel och ha en god förmåga att samarbeta med såväl personal, verksamhetsansvariga inom församlingen som konfirmander.

Lön enligt avtal.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev till taby.rekrytering@svenskakyrkan.se senast den 11 mars.

Märk din ansökan ”Vikarierande husmor Karlberg” i ämnesraden.

Har du frågor?

För mer information kontakta
Tomas Eriksson, kyrkogårds- och fastighetschef, tel 08-580 035 58
eller Åsa Piponius, husmor, tel 08-580 035 44.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakter med rekryteringsföretag då vi har valt att sköta rekryteringen i egen regi.

Om Täby församling

Täby församling, som är en del av Svenska kyrkan, har ett rikt gudstjänstliv i församlingens fem kyrkor och många Täbybor väljer att döpa sina barn, gifta sig och ha begravningsgudstjänster för sina anhöriga här. Ett stort antal ungdomar deltar varje år i församlingens konfirmationsläger och här finns en uppskattad verksamhet för barn och familj samt en diakoniavdelning med kyrkans sociala arbete i centrum. Täby kommun har drygt 68 000 invånare och 44 000 av dessa är medlemmar i Täby församling, som därmed kan räkna sig som Sveriges största. Församlingens huvudsakliga arbetsplats finns i Tibble församlingsbyggnad, granne med Täby centrum.