Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Köksbiträden för sommarsäsongen till vårt restaurangkök Karlberg/Björkö

Vi söker dig som vill vara med och bidra i arbetet i vårt trevliga kök på församlingsgården Karlberg under sommaren 2018.

Täby församling har en församlingsgård med konferensstandard med drygt 100 bäddar med helpension på Björkö, norr om Norrtälje. Här bedriver församlingen konfirmandläger under hela sommaren, övriga delar av året så bedrivs kursverksamhet och helgläger. Vi erbjuder en församlingsgård som håller hög standard främst för församlingens egna behov men även för externa gäster.

Täby församling söker köksbiträden med intresse av att arbeta i vårt restaurangkök Karlberg/Björkö under sommaren 2018

Bemanningen är uppdelad i följande perioder.

·         Period 1, fr.o.m. fredag 15 juni t.o.m. fredag 6 juli

·         Period 2, fr.o.m. fredag 6 juli t.o.m. fredag 27 juli

·         Period 3, fr.o.m. fredag 27 juli t.o.m. lördag 18 augusti

Vi ser gärna att du har fyllt 18 år men vårt minimikrav är att du ska ha fyllt 16 år.

Arbetet innefattar bl.a.

·         Biträda och/eller i vissa fall ansvara för frukost och kvällsfikat samt salladsberedning

·         Behjälplig vid våra huvudmåltider lunch och middag

·         Hjälp till våra kockar i köket och vid varuleveranser

·         Arbeta med diskning och städning

Under sommaren så arbetar du enligt ett rullande schema tillsammans med övriga köksbiträden. Tiderna anpassas till lokala kommunikationer. Det förekommer helgarbete och visst kvällsarbete. När du arbetar finns möjligheter till kvarboende på Karlberg.

Du arbetar under ledning av restaurangens personal.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll krävs att du har hög servicenivå, har god kommunikativ förmåga och stort ansvarstagande. Du är flexibel och har ett strukturerat arbetssätt samt god samarbetsförmåga.

Lön enligt avtal.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan omgående med CV och personligt brev till taby.rekrytering@svenskakyrkan.se senast den 11 mars.

Märk din ansökan ”Köksbiträde till Karlberg” samt till vilken period du söker i ämnesraden.

Har du frågor?

För mer information kontakta Åsa Piponius, husmor, tel 08-580 035 44.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakter med rekryteringsföretag då vi har valt att sköta rekryteringen i egen regi.

Om Täby församling

Täby församling, som är en del av Svenska kyrkan, har ett rikt gudstjänstliv i församlingens fem kyrkor och många Täbybor väljer att döpa sina barn, gifta sig och ha begravningsgudstjänster för sina anhöriga här. Ett stort antal ungdomar deltar varje år i församlingens konfirmationsläger och här finns en uppskattad verksamhet för barn och familj samt en diakoniavdelning med kyrkans sociala arbete i centrum. Täby kommun har drygt 68 000 invånare och 44 000 av dessa är medlemmar i Täby församling, som därmed kan räkna sig som Sveriges största. Församlingens huvudsakliga arbetsplats finns i Tibble församlingsbyggnad, granne med Täby centrum.