Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Täby församling söker förstärkning till kyrkogårdsförvaltningen

Vi söker dig som vill vara med och bidra till det högkvalitativa arbetet på Täby begravningsplatser. Vi satsar mycket på att skapa rofyllda miljöer för våra många besökare.

Du är kunnig och engagerad och har god samarbetsförmåga. Tillsammans med dig vill vi känna glädje och intresse av att ge våra besökare en värdig och personlig service.

Arbetet innefattar främst trädgårdsskötsel såsom exempelvis gräsklippning, trimning, ogräsrensning och bevattning.

Vi jobbar mycket i projektgrupper som varvas med självständigt arbete. Där ser vi att följande egenskaper är viktiga:

• Självständighet
  • Kreativitet
  • Noggrannhet
  • Lojalitet

Vi ser gärna att våra sökande är minst 18 år.

Tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel och maskinvana är meriterande men inget krav. Vi värdersätter ditt engagemang och dina personliga egenskaper är viktiga.

Vi söker:

• Säsongsarbetare 6 och 8 månader med löpande start
  • Sommarjobbare under perioden juni till augusti.

Lön enligt avtal.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan omgående, innehållande CV och personligt brev till taby.rekrytering@svenskakyrkan.se senast den 11 mars.
Ange i din ansökan hur länge du kan arbeta.

- Märk din ansökan i ämnesraden på mejlet:

Säsong (och vänligen ange antal månader du kan arbeta inom parentes)
Sommarjobbare

Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsattas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor?

För mer information kontakta Susanne Albinsson, driftansvarig tel 08-580 035 66, eller Tomas Eriksson, kyrkogårds- och fastighetschef,  tel 08-580 035 58, mail

Vi undanber oss kontakter med rekryteringsföretag då vi har valt att sköta rekryteringen i egen regi.

Om Täby församling

Täby församling, som är en del av Svenska kyrkan, har ett rikt gudstjänstliv i församlingens fem kyrkor och många Täbybor väljer att döpa sina barn, gifta sig och ha begravningsgudstjänster för sina anhöriga här.

Ett stort antal ungdomar deltar varje år i församlingens konfirmationsläger och här finns en uppskattad verksamhet för barn och familj samt en diakoniavdelning med kyrkans sociala arbete i centrum.

Täby kommun har 70 000 invånare och 43 000 av dessa är medlemmar i Täby församling, som därmed kan räkna sig som Sveriges största. Den geografiska gränsen sammanfaller med Täby kommuns gränser.

Församlingens huvudsakliga arbetsplats finns i Tibble församlingsbyggnad, granne med Täby centrum.