Täby församling

Prata med oss

Kontakt

Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Täby församling söker kontors- och kyrkvaktmästare

Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsfokuserad, ansvarsfull och känner stort engagemang för dina arbetsuppgifter.

Som kyrkvaktmästare tjänstgör du vid gudstjänster, dop, vigslar, begravningar och  evenemang så som konserter med mera. Förutom att finnas till hands för besökare, anställda och förtroendevalda så är kyrkvaktmästaren ansvarig för teknisk utrustning som till exempel ljudanläggning samt hantering av kyrkliga inventarier.

Tjänsten är på 100 % och innefattar även sedvanliga vaktmästeriarbeten som kopiering, möblering, posthantering och lokalvård vilket kräver god fysik då tunga lyft kan förekomma. Tjänsten är placerad huvudsakligen i Tibble kyrka och innebär helgtjänstgöring varannan helg, kvällstjänstgöring en dag i veckan samt dagtid enligt schema.

Som person är du social, noggrann och självgående. Du har en god förmåga att lyssna och omvandla ord till handling. Vi tror även att du är en praktiskt lagd person med en prestigelös attityd till olika typer av arbetsuppgifter. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsfokuserad, ansvarsfull och känner stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Som person är du empatisk och har en god förmåga att bidra med entusiasm och arbetsglädje. Vi ser gärna att du är både  tekniskt och praktiskt lagd med en prestigelös attityd till olika typer av arbetsuppgifter. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift, är kunnig i Officepaketet samt innehar B-körkort. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För mer information om tjänsten, kontakta Henrik Fjelkman, tel. 08-580 035 90.

Ansökningar mejlas till Täby församling senast den 15 mars 2018.

Välkommen med din ansökan!               

Om Täby församling

Täby församling, som är en del av Svenska kyrkan, har ett rikt gudstjänstliv i församlingens fem kyrkor och många Täbybor väljer att döpa sina barn, gifta sig och ha begravningsgudstjänster för sina anhöriga här. Ett stort antal ungdomar deltar varje år i församlingens konfirmationsläger och här finns en uppskattad verksamhet för barn och familj samt en diakoniavdelning med kyrkans sociala arbete i centrum. Täby kommun har 69 000 invånare och 44 000 av dessa är medlemmar i Täby församling, som därmed kan räkna sig som Sveriges största.