Täby församling

Prata med oss

Kontakt

Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Köksmästare till vårt restaurangkök Karlberg/Björkö

Arbetet innefattar bland annat utveckling och drift med ett totalansvar för församlingsgården Karlberg.


Täby församling har en församlingsgård med konferensstandard med drygt 100 bäddar med helpension på Björkö, norr om Norrtälje. Här bedriver församlingen konfirmandläger under hela sommaren, övriga delar av året så bedrivs kursverksamhet och helgläger. Vi erbjuder en församlingsgård som håller hög standard främst för församlingens egna behov men även för externa gäster.

Täby församling söker en köksmästare med intresse av att arbeta i vårt restaurangkök Karlberg/Björkö

Vi söker dig som vill vara med och bidra till vår högkvalitativa service för besökare och församlingsbor. Du ska ha goda kunskaper om matens betydelse för hälsa och känna glädje i att servera god, näringsriktig och vällagad mat från grunden.

Arbetet innefattar bl.a. utveckling och drift med ett totalansvar för församlingsgården Karlberg.

I det ansvaret ser vi bl.a. följande

·         Matlagning i storkök för upp till 100 personer

·         Beställningar och utformning av matsedlar

·         Arbetsledning av personal

·         Diverse egenkontroller som ett restaurangkök genomför

Det finns det stora möjligheter att utforma ditt arbete inom ramen för restaurangkökets krav och församlingens visioner.

Vi räknar med att du har en gedigen bakgrund som kock, gärna med erfarenhet att leda arbetet i ett större restaurangkök. Eftersom Täby församling vill utveckla verksamheten så ges du stora möjligheter att driva ett förändringsarbete tillsammans med ditt team.

Vi ser gärna att du har kvalitetsutbildning och har jobbat med HACCP med säker livsmedelshantering samt kunskap om specialkoster och personalledning.

Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar över församlingsgården Karlberg och svarar för bemanning, bokningsrutiner, service och städning. Din titel är ”Gårdsförståndare”

Då kursgården har hög beläggning under sommarlovet med många konfirmander bör du vara medveten om att det då krävs en hög närvaro av dig under den perioden.

Som gårdsföreståndare för Karlberg arbetar du enligt schema där arbete förekommer både vardagar och helger. De dagar du arbetar finns möjligheter att ha ett kvarboende på Karlberg.

Du rapporterar till kyrkogård- och fastighetschefen och ingår i dennes ledningslag.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll krävs att du har hög servicenivå, har god kommunikativ förmåga och är van att ta ansvar. Du är flexibel och har ett strukturerat arbetssätt samt mycket god förmåga att samarbeta med såväl personal, verksamhetsansvariga inom församlingen som lägerdeltagare.

Lön enligt avtal. Körkort och bil är ett krav.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan omgående med CV och personligt brev till taby.rekrytering@svenskakyrkan.se senast den 11 mars.

Märk din ansökan ”Köksmästare till Karlberg”.

Har du frågor?

För mer information kontakta  Mari Jonsson, HR-specialist, tel 08-580 036 83, eller Tomas Eriksson, kyrkogård- och fastighetschef, tel 08-580 035 58.

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss kontakter med rekryteringsföretag då vi har valt att sköta rekryteringen i egen regi.

Om Täby församling

Täby församling, som är en del av Svenska kyrkan, har ett rikt gudstjänstliv i församlingens fem kyrkor och många Täbybor väljer att döpa sina barn, gifta sig och ha begravningsgudstjänster för sina anhöriga här. Ett stort antal ungdomar deltar varje år i församlingens konfirmationsläger och här finns en uppskattad verksamhet för barn och familj samt en diakoniavdelning med kyrkans sociala arbete i centrum. Täby kommun har drygt 68 000 invånare och 44 000 av dessa är medlemmar i Täby församling, som därmed kan räkna sig som Sveriges största. Församlingens huvudsakliga arbetsplats finns i Tibble församlingsbyggnad, granne med Täby centrum.