Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Mindful Dance och Bokprat & mat

I Tibble kyrka under våren - kom och var med!

Mindful Dance - Frigörande dans och meditation

Vi rör oss för att frigöra vår inre kraft och visdom och låter kroppen leda oss mot vår inre dans. Dansstegen är enkla och sammansatta i korta sekvenser som upprepas och dansas i cirkel eller fritt under vägledd handledning. Inga förkunskaper krävs. Vem som helst kan delta gammal som ung. Ta med vattenflaska och liggunderlag/yogamatta om du har.

Kursledare: AnneLi Amilon präst och diplomerad cirkeldansledare, tfn 08-580 036 02.
Tid: Fyra måndagar under våren: 27/3, 24/4, 8/5 och 22/5 kl. 11.30 -12.30.
Plats: Tibble kyrka (om inte annat meddelas)

Kostnad: Kursen är avgiftsfri, efteråt finns möjlighet för den som önskar att stanna kvar och äta lunch i fortsatt samvaro.

Bokprat & mat

Vi träffas en gång i månaden och äter soppa tillsammans, till självkostnadspris och möts i samtal kring böcker som berör. Det spelar ingen roll om du har läst mycket eller om lusten att börja läsa har väckts nu. Under våren kommer vi att läsa böcker av kvinnliga författare med kvinnor i huvudrollen.

OBS! Antalet platser är begränsat.

Bokcirkeln leds av präst AnneLi Amilon och författaren Anna Eriksson Skarin.

Tid: 23/3 20/4 och 18/5 kl. 18.00- 20.00
Plats: Biblioteket i Tibble kyrka.

För mer information och anmälan: AnneLi Amilon tfn 08-580 036 02.
Kostnad: Ingen kursavgift, du står själv för bokinköpen, soppa till självkostnadspris

Mindful Dance på Täby kulturfestival

Lördagen den 1 april är det Täby Kulturfestival i Tibble kyrka kl.12-17. Då finns möjlighet att dansa Mindful Dance i Täbysalen. Inga förkunskaper krävs.
Tid: 12.30- 13.00 och 16.30 -17.00 i Täbysalen.
Ledare: AnneLi Amilon, präst och mindful dancer.