Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Meditation och andlig vägledning

Fyra onsdagskvällar som går på djupet. Kom och prova på! Start 16/1 i Tibble kyrka och sedan varannan onsdag.

Meditation - att bli mer närvarande i sig själv

Välkommen att prova på kristen djupmeditation, som är den kristna mystikens väg att i tystnad öppna sig för Gud. Den vakna vilan, meditationen, bygger på två grunder: kroppshållningen och det inre förhållningssättet. Vi börjar med avspänning och sedan meditation. Ledare: Örjan Bildt, präst Varannan onsdag kl. 18-19: 16/1, 30/1, 13/2 och 27/2. Ingen anmälan, det är bara att komma och vara med.

Andlig vägledning - en väg till ett djupare liv

Denna andliga vägledning utgår från Ignatius av Loyolas andliga övningar, anpassade till vår tid. Genom dina egna erfarenheter, bibelns berättelser, färg och form, dikt och tanke, musik och rörelse och vardagens vandringar får du möjlighet att hitta dig själv. Ledare: Örjan Bildt, präst. Varannan onsdag kl. 19-20.30: 16/1, 30/1, 13/2 och 27/2. Ingen anmälan, det är bara att komma och vara med.

Örjan Bildt