Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Meditation - Andlig vägledning - Retreat i vardagen

Tillfällen att gå på djupet och bli mer närvarande i sig själv. Träffar i Tibble kyrka hösten 2019.

Retreat och meditation

Retreat i vardagen Om Gud är för oss (Rom 8:1)
Söndag 6 oktober till torsdag 9 oktober i Tibble kyrka.
Kvällstid mellan 18.00-20.00 varje kväll. Torsdagen avslutas med kvällsmässan Tibble kyrka.

Meditation

Vi sätter oss i stillhet och mental vila. I djupmeditation blir man mer närvarande i sig själv.
Kristen djupmeditation är den kristna mystikens väg att i tystnad öppna sig för Gud. Den vakna vilan, meditationen, bygger på två grunder: kroppshållningen och det inre förhållningssättet. Ingen anmälan.
Ledare: Örjan Bildt, präst.
Tid: Varannan onsdag mellan 18.00–19.00 i Tibble kyrka med början: 28/8, 11/9, 25/9, 23/10, 6/11, 20/11, 4/12 och 18/12.

Andlig vägledning

Andlig vägledning utgår från Ingatius av Loyolas andliga övningar anpassade till vår tid. Genom dina egna erfarenheter, bibelns berättelser, färg och form, dikt och tanke, musik och rörelse och vardagens vandringar får du möjlighet at hitta dig själv. Fördjupa dig och vidga din relation till livet och Gud.  Ingen anmälan.
Ledare: Örjan Bildt, präst.
Tid: Se datum ovan under meditation, 19.00-20.30 i Tibble kyrka.

Örjan Bildt