Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Kyrkogårdsbuss

Kyrkogårdsbuss till begravningsplatserna i Täby kyrkby. Avgår kl. 12 från Tibble kyrka, lilla entrén vid vändplan. På alla helgons dag avgår bussen kl. 9.00.

Täby församling erbjuder gratis resa med buss till begravningsplatsen i Täby kyrkby en gång i månaden under sommarhalvåret samt på alla helgons dag.

År 2019 går bussen följande torsdagar med avgång kl. 12 från Tibble kyrka, lilla entrén vid kyrkans café:
23/5
27/6
25/7
29/8
Bussen går även på alla helgons dag lördag 2 november med avgång kl. 9.00 (OBS! annan tid)

På Täby gård serveras kaffe eller te med smörgås och kaka till självkostnadspris (40:-) i samband med kyrkogårdsturen.

Efter besök på begravningsplatsen och kaffeservering
på Täby gård går bussen tillbaka samma väg.
På alla helgons dag avgår bussen c:a 13.15.

Gunilla Sjömar Parnell