Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Kyrkfönstret

Församlingsmagasinet Kyrkfönstret delas ut fyra gånger om året till alla hushåll i Täby

I Kyrkfönstret presenteras församlingens aktiviteter och varje nummer brukar har något aktuellt tema. Årets första nummer brukar delas ut lagom till påsk och nästa i juni strax innan sommaren. Nummer tre kommer ut i samband med höststarten och årets sista Kyrkfönster delas ut före 1:a advent.

Kyrkfönstret delas ut med Postens reklam. Vi vill gärna få reda på om du inte har fått Kyrkfönstret. Mejla din adress till Madeleine Drake. Då kan vi rapportera in adressen till Posten och förhoppningsvis få en ännu bättre utdelning.

Redaktör för Kyrkfönstret

Madeleine Drake af Hagelsrum