Digitalt: Helande berättelser

Digital läs- & skrivkurs i tre fristående steg. Tre söndagar kl. 14-16: 28 mars, 18 april och 2 maj. Anmäl dig nu!

”Våra berättelser är viktiga. Och när vi äger våra berättelser kan vi också skriva våra egna slut.”

Den här digitala skrivkursen är också ett slags helande process, där vi tillsammans läser och skriver helande berättelser. Du kommer att bli guidad genom en process där du får stöd att skriva om det som berör dig mest och låta berättelsen läka din själ.

Kursen är inspirerad av konceptet ”Write Yourself”, som är en metod för att läka trauman genom skrivande. Det betyder att även djupa sår ryms i den här kursen. Men du behöver inte skriva om det som gör eller gjort ont, du kan lika gärna skriva om sådant som gör dig lycklig eller om något som redan är helande för dig och världen.

Poängen är att upptäcka det läkande i att det är du som håller i pennan, att du äger din. berättelse. Vi kommer också att läsa en kort text inför varje gång, som inspiration och grund för vår process och dialog och vi kommer att erbjuda inspiration till kreativitet och stillhet.

Den som vill kommer att få personlig vägledning eller dela erfarenheter någon annan mellan gångerna.

Kursen leds av Anna Rosengren, som är präst, själavårdare och certifierad skrivvägledare med över 20 års erfarenhet som kurs- och retreatledare. Kort sagt, detta är en kurs för din själs helande. Välkommen att delta alla tre gångerna eller bara en gång. Du väljer själv!

Anmäl dig nu!

Anmälan senast 22 mars till tabyforsamling@svenskakyrkan.se

 

Frågor besvaras av Anna Rosengren.