Fira gudstjänst hemma

Välkommen att se på söndagens inspelade andakt i din dator, IPad eller telefon. Andakterna är inspelade i Tibble kyrka och kommer ut på söndagar Kl. 10.00.

Andakter

Barn och föräldrar samlas i Köpings kyrka där de sjunger och dansar tillsammans. Efter det ber de en bön, tänder ljus och sist fikar tillsammans.

Digital andakt med tema bönen

Söndagen 9 maj med Kjell Casserfelt Präst och Christina Manfredh diakon. Musiker från Täby församling.

Söndagen 2 maj med Emelie Björling
 Präst och Maria Sundbäck diakon. Musiker från Täby församling.

Digital andakt med tema Att växa i tro

Söndagen 2 maj med Emelie Björling Präst och Maria Sundbäck diakon. Musiker från Täby församling.

Söndagen 25 april med Anna Rosengren
 Präst och Regina Persson diakon. Musiker från Täby församling.

Digital andakt med tema vägen till livet

Söndagen 25 april med Anna Rosengren Präst och Regina Persson diakon. Musiker från Täby församling.

Kyrkoåret:  Tredje söndagen i påsktiden
Rubrik: Den goda herden

Digital andakt med tema Den gode herden

Söndagen 18 april med Christina Manfredh diakon. Musiker från Täby församling.

Söndagen 11 april med Kristina Uggla präst och Maria Sundbäck
 diakon. Musiker från Täby församling.

Digital andakt med tema påskens vittnen

Söndagen 11 april med Kristina Uggla präst och Maria Sundbäck diakon. Musiker från Täby församling.

Söndagen 4 april med Magdalena Hedman präst och Regina Persson

Digital andakt på påskdagen - Kristus är uppstånden

Söndagen 4 april med Magdalena Hedman präst och Regina Persson diakon. Musiker från Täby församling.

En miniatyr i Sofia kyrka av Jerusalem och Jesu sista dagar och korsfästelsen.
Figurerna är tillverkade av Johan Olsson vid Sofia församling.

Easter Service in English

Celebrate this Easter with this Easter service in english

Digital andakt på långfredagen med Michael Öjermo, kyrkoherde i Täby församling.

Digital andakt Långfredagen

En digital skärtorsdagsandakt med Michael Öjermo, kyrkoherde i Täby församling.

Digital andakt skärtorsdagen

En digital skärtorsdagsandakt med Michael Öjermo, kyrkoherde i Täby församling.

Söndagen 28 mars med Anna Rosengren präst och Christina Manfredh
 diakon. Musiker från Täby församling.

Digital andakt med tema Vägen till korset

Söndagen 28 mars med Anna Rosengren präst och Christina Manfredh diakon. Musiker från Täby församling.

Söndagen 21 mars med Annica Sundkvist  präst och Maria Sundbäck diakon. Musiker från Täby församling.

Digital andakt med tema Guds mäktiga verk

Söndagen 21 mars med Annica Sundkvist präst och Maria Sundbäck diakon. Musiker från Täby församling.

Söndagen 14 mars med Mats Norrrman präst och Regina Persson diakon. Musiker från Täby församling.

Digital andakt med tema livets bröd

Blombukett med lila och rosa blommor.

Digital andakt med tema Kampen mot ondskan

Söndagen 7 mars med Kjell Casserfelt präst och Susanne Ovsjö. Musiker från Täby församling.

Söndagen 28 februari med Magdalena Hedman präst. Musiker från Täby församling.

Digital andakt med tema den kämpande tron

Söndagen 28 februari med Magdalena Hedman präst. Musiker från Täby församling.

Söndagen 21 februari med Mats Norrman präst. Musiker från Täby församling. Regina Persson, diakon.

Digital andakt med tema prövningens stund

Söndagen 14 februari med Kristina Uggla präst. Musiker från Täby församling. Christina Manfredh, diakon.

Digital andakt med tema Kärlekens väg

Söndagen 7 februari med Annica Sundkvist, präst. Musiker från Täby församling. Regina Persson, diakon.

Digital andakt med tema Uppenbarelsens ljus

Söndagen 31 Januari, Mats Norrman, musiker från Täby församling, Förbönen leds av Marie-Louise Broström.

Digital andakt med tema nåd och tjänst

Gudstjänster på SVT play

Varje söndag under året sänder SVT en gudstjänst från någon av landets alla kyrkor.

Gudstjänster på SVT Play

Helgmålsringning SVT Play.

Gudstjänster i Sveriges radio

På sr.se finns programmet Gudstjänsten. De sänder varje söndag från en kyrka i Sverige. De sänder också gudstjänster som innehåller religionsmöten.

Lyssna på Gudstjänster i Sveriges Radio

Morgonandakten i Svergies Radio

Helgsmål i Sveriges Radio

Årets bibeltexter

läs kommande helgdags bibeltext eller leta reda på en specifik text du tycker om.

Bibeltexter

Följ en agenda/guide

Här finns en agenda/en guide att följa, om du vill fira gudstjänsten hemma. Du kan ladda ned den och skriva ut den eller läsa den direkt på skärmen. Välj det som passar dig bäst:

Ladda ner agendan

Läs agendan direkt på webben