Alternativ för konfirmation 2022

Vill du bli konfirmerad? Läs mer om vad det innebär att bli konfirmerad och vilka alternativ Täby församling erbjuder 2022

En upptäcktsresa

Konfirmationstiden är inte bara läger och nya vänner – utan mycket mer! Att vara konfirmand är olika för alla, men det ger dig chansen att upptäcka Gud, upptäcka mer om vem du är och på ett spännande sätt ta reda på vad kristen tro är för dig.

Tiden innan konfirmationen innehåller roliga upplevelser och man får prata om det som verkligen betyder något. Tillsammans samtalar bland annat kristen tro, kärlek och meningen med livet. Med sammarbetsövningar, aktiviteter och lägervistelser lär vi känna varandra och skapar minnen för livet.

Täby församling erbjuder många olika alternativ för dig som vill bli konfirmerad. När du funderar på vilket alternativ som passar just dig kan det vara bra att börja med vilken tid på året du vill konfirmeras och om du vill åka på en lägervistelse eller inte. Längre ner på sidan finner du mer information om församlingens alternativ. Oavsett vilken alternativ just du väljer så är det samma byggstenar i din konfirmandtid.

Inte bara läger och nya vänner

Olika grupper – Ett upplägg

Oavsett vilken form du väljer så är det samma byggstenar i din konfirmandtid. Sommargrupperna träffas en gång i månaden, andra alternativ oftare.

Konfirmandevent

Ett par gånger varje termin är alla konfirmandgrupper med på ett gemensamt evenemang. Det kan vara en teater, en konsert eller något annat kul.

Mer kunskap

Om du väljer att konfirmeras hoppas vi att du tillsammans med andra fått diskutera olika frågor, fått nya kompisar och haft en rolig tid, och att du lärt dig mer om Gud, livet och världen.

Anmälan är öppen

När anmälningen öppnades torsdagen 9 september kl. 10.30 blev det hårt tryck och många alternativ blev snabbt fulla. Platser finns fortfarande kvar på några av församlingens alternativ.