Drop in-dop i Tibble kyrka lördag 16 oktober

Vill du bli döpt, vill du döpa ditt barn eller känner du någon som kanske gått och funderat ett tag och nu vill? Barn eller vuxen - alla är välkomna. Det ska vara enkelt att bli döpt. Det behöver inte ta tid, pengar och kraft i anspråk. Täby församling erbjuder en högtidlig och enkel dopgudstjänst med efterföljande dopkaffe.

När du kommer till kyrkan får du träffa en präst och prata om dopet. Sedan firar vi en kort dopgudstjänst med musik och psalmsång för just dig. Det finns dopklänning att låna för mindre barn och kåpor för äldre (om man vill). Du väljer själv om du vill komma ensam eller bjuda med några vänner eller anhöriga.

Kostnadsfritt
Dopet är kostnadsfritt och Täby församling bjuder på dopkaffe med äppelpaj efteråt.

Inga krav
Slipp alla praktiska förberedelser inför barndopet. Här finns inga krav på inbjudningskort, egenordnat kalas, städning och annat som annars kan upplevas som kravfyllt.

Ingen föranmälan
Det behövs ingen föranmälan, det är bara att komma.
Vänligen observera att båda vårdnadshavarna måste godkänna dop av barn (upp till 18 år).

Plats: Tibble kyrka (intill Täby centrum)
Tid: Lördag 16 oktober kl. 11.30-15
Varmt välkommen!