Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling Webbplats

Bussutflykter med Täby församling

Följ med på trevliga bussutflykter med Täby församling. Vi besöker några olika resmål varje termin.

Tyresö slott och kyrka

Fredag 24 mars

En dagsutfärd mot Tyresö. Vi besöker Tyresö slott, får guidning på slottet samt äter en god lunch på Tyresö slotts Värdshus. Vi besöker även Tyresö handelsträdgård och avslutar dagen med guidning och andakt i Tyresö kyrka. Kostnad: 500 kr.
Avfärd från Tibble kyrka kl. 09.30. Åter i Täby cirka 17.30.

Nynäshamn och Sorunda

Fredag 21 april

Vi styr kosan mot Nynäshamn där vi besöker Mopedum och Svenska Nostalgimuseet. Här finns mopeder, möbler, kläder och prylar från 50-, 60- och 70talen. Förmiddagskaffe på Café Radiokakan. Butiken på museet erbjuder såväl gamla som nya retroprylar. I samma hus finns också en konsthall och konstnärsateljéer. Efter lunch åker vi mot Sorunda och Sorunda kyrka där vi blir bjudna på eftermiddagskaffe i församlingsgården. Kostnad: 500 kr.
Avfärd från Tibble kyrka kl. 09.30. Åter i Täby cirka 16.30

Bålsta och Skokloster

Fredag 9 juni

Avfärd 10.00 mot Bålsta och Lasse Åbergs museum där vi tittar på utställningarna samt dricker förmiddagskaffe. Därefter går färden vidare mot Skokloster där vi blir guidade på slottet, äter lunch och besöker Skoklosters kyrka. Kostnad: 500 kr.
Avfärd från Tibble kyrka kl. 10.00. Åter i Täby cirka 17.30

I priset ingår för- eller eftermiddagskaffe samt lunch.

Kontakt och anmälan: via mejl till Cristina Karlsson, församlingsassistent, eller tel. 580 036 56.
Lämna namn, adress och telefonnummer så vi kan nå dig.
Avgiften för resorna betalas via faktura som skickas till hemadressen.
Glöm inte att avanmäla om ni får förhinder, då vi ofta har kö till våra resor.

Begränsat antal deltagare. Max 45 deltagare per resa.

Varmt välkommen att följa med!

Cristina Karlsson

Direkt: 08-580 036 56 (även mobil)