Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Bussutflykter med Täby församling

Följ med på trevliga bussutflykter med Täby församling. Vi besöker några olika resmål varje termin.

Fredag 25/10
Visning av Uppsalas största sevärdheter

Förmiddagsfika på Odinsborg med kaffe/te och smörgås i historisk miljö, precis vid Gamla Uppsala högar.
Tillsammans med en lokalguide ser vi Uppsala från bussen. Start vid Gamla Uppsala högar som var en livlig plats med sammankomster för politiska beslut, handel och blot under forntiden. Platsen var även boplats till dåtidens Sveakungar.
Sedan går turen genom de moderna delarna av Uppsala med Resecentrum, Uppsala Konsert & Kongress samt det historiska Uppsala med Carolina Rediviva, Uppsala Slott, Museum Gustavianum och Botaniska trädgården.
Avslutas med ett stopp vid Uppsala Domkyrka och en visning i nordens största katedral.
Lunch på Domtrappkällaren med varmrätt, smör, bröd, sallad samt kaffe på maten.
Avfärd från Tibble 08.45. Åter ca 17.30.

Fredag 29/11
Julbordsresa till Gripsholms värdshus - Fullbokad

Avfärd Från Tibble 09.30. Åter ca 16.00

Kostnad
Varje resa kostar 550:-. I priset ingår för- eller eftermiddagskaffe samt lunch. Betalas med faktura efter resan.

Anmälan till Cristina Karlsson, församlingsassistent,
tel 08-580 036 56.
cristina.karlsson@svenskakyrkan.se
Vid anmälan uppge namn, adress och telefonnummer.

Viktigt: anmäl önskemål om ev. alternativ kost eller matallergi.
Begränsat antal deltagare. Max 45 deltagare per resa.
Glöm ej att meddela ev. förhinder.