Anmälan till konfirmation 2022

Välkommen att anmäla dig till konfirmation 2022 i Täby församling.

Anmälan till konfirmation 2022

Välkommen att anmäla dig till konfirmation 2022 i Täby församling. Klicka på knappen ”Till anmälan” för att komma till anmälningsformuläret.

Till anmälan

Information om konfirmand 2022

Vi har tagit emot många anmälningar till konfirmandgrupperna 2022. Många grupper är fullbokade och väntelistan är lång i grupperna. Nu ska alla anmälningar hanteras och det kan innebära att man får vänta på svar. Vi återkommer till alla så snart vi kan.

Anmälan öppnades den 9/9 kl. 10:30. Redan innan anmälan öppnades aktiverades överbelastningsskyddet som finns inbyggt i systemet eftersom så många besökte sidan samtidigt. Därför ställdes man i kö.

Står man på väntelista så får man inget bekräftelsemail på detta, utan det syntes på anmälningssidan när du skrev upp dig. Vi börjar nu sortera i anmälningar och väntelistor. Alla behåller sina platser till dess vi tagit kontaktat.

I konfirmandgrupper med avgiftsbelagd lägervistelse tar församlingen ut en lägeravgift. Lägeravgiften är 4460 kr inkl anmälningsavgiften om 1000 kr.

Bokningen är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning.

Resterande lägeravgift återbetalas endast vi uppvisande av sjukintyg.

Fakturering sker i två steg;
a  anmälningsavgiften om 1000 kr faktureras under oktober månad.
b  resterande lägeravgift om 3460 kr faktureras under mars månad.

Önskemål kring avgiftsreducering ska efterfrågas i samband med att anmälningsavgiften ska betalas in.

Kostnadsfria alternativ har ingen avgift alls.

Några platser finns kvar för konfirmation 2021
Det gäller Höstexpressen, med start i september 2021

Höstexpress - september 2021 till januari 2022

Vi åker på två läger. Gruppen träffas både vardagskvällar och söndagar på eftermiddagar och kvällar i någon av församlingens kyrkor.

Kostnad Höstexpress: Avgiftsfritt
Upptaktskväll: i september 2021
Läger: Helg i september och höstlovet 2021
Konfirmationsmässa: januari 2022 i Tibble kyrka

Är du född 2006 och intresserad av Höstexpress? kontakta Agneta Jonsson.