Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon:+46(8)58003500 E-post till Täby församling

Allsångsteater för förskolor i Täby

Förskolor med flera i Täby inbjuds till sång och musik för barn några gånger per termin. Anmälan görs här på hemsidan. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Välkommen till föreställningar med sång, musik, rörelse och berättelser för förskolebarn där barnen själva får delta.
Anmäl din förskola nu till den dag och tid som passar bäst! Använd anmälningsformuläret ovan där alla föreställningar finns angivna.
Föreställningarna är populära och blir snabbt fullbokade.
Allsångsteatern är kostnadsfri och finansieras av kyrkoavgiften. Speltid c:a 45 min.

Allsångsteatern är i Tibble kyrka - Täbysalen, plan 2.

Allsångsteater för förskolor i mars 2020

Tema: Traditioner vid påsk