Täby församling Besöksadress: Attundavägen 3, 18323 TÄBY Postadress: BOX 208, 18323 TÄBY Telefon: +46(8)58003500 E-post till Täby församling

Allsångsteater för förskolor i Täby

Förskolor i Täby inbjuds till sång och musik för barn några gånger per termin. Vi visar våra populära föreställningar med sång, teater, rörelse och berättelser.

Välkommen till föreställningar med sång, musik, rörelse och berättelser för förskolebarn där barnen själva får delta. I september har Allsången tema Frukt och grönsaker.
Anmäl din förskola nu till den dag och tid som passar bäst! Föreställningarna är populära och blir snabbt fullbokade ...

Tid och plats: Tibble kyrka, Täbysalen. Nya föreställningar blir aktuella före jul.

Allsångsteatern är kostnadsfri. Speltid c:a 45 min.

Välkomna önskar Eva Arvidsson och Andreas Dahlqvist.

Eva Arvidsson

Barnrytmik