12 steg för dig själv, samhället och vår Jord

Samtalsserie online om hållbarhetsfrågor som angår dig som individ, din omgivning och hela Jorden. Ingen kostnad – kursmaterial ingår.

Välkommen till en digital samtalsserie om Tolvstegsprogram för sjuka samhällen och planeter.

Genom kursen kommer du att få lära dig mer om både de tolv stegen i sin grundläggande form och om hållbarhet för såväl dig som individ, som för din omgivning och din planet Jorden.

Du förbereder varje vecka ett kapitel i taget, som innehåller ett nytt steg i serien. Därefter möts vi alla varje onsdag i ett webbinar – en gemensam mötesplats i vårt kursverktyg på nätet – där vi fördjupar insikterna och för dialog tillsammans med kursdeltagarna.

Form: E-kurs samt webbinar. Online gruppsamtal i mindre grupper.

Tid och plats:
Vid dator/surfplatta/smartphone
varje onsdag kväll kl. 19-20
19 augusti-25 november

Förutsättningar: Du behöver avsätta tid för förberedelser och du behöver ha tillgång till internet samt dator, smartphone eller läsplatta.

Anmäl dig senast fredag 14 augusti till Täby församlings reception 08-580 035 00, e-post: tabyforsamling@svenskakyrkan.se

Ledare:
Anna Rosengren, präst och hållbarhetsexpert