Konsert med folkmusiktoner

Fredag 27 maj 19:00 fylls Brunflo kyrka av medryckande toner från folkmusikgruppen Lyy, Brunflo ungdomskör och andra unga sångare. Varmt välkommen!

Lyy beskrivs som ”livlig, elegant och svängig folkpop”. Recensioner vittnar om att det är en glädjerik och energiskt driven folkmusikgrupp. Lyy bildades 2006 och har sedan dess turnerat i Europa och Nordamerika samt släppt tre kritikerrosade album. Gruppen består av Emma Björling – sång, Anna Lindblad – fiol, David Eriksson – nyckelharpa, Petrus Johansson – gitarr och Martin Norberg – slagverk.

Under konserten närvarar även Brunflo församlings egen ungdomskör tillsammans med andra unga sångare. Frivillig gåva går till församlingens musikverksamhet.

Varmt välkommen till Brunflo kyrka fredag 27 maj 19:00!

Konserten arrangeras i samarbete med Region Jämtland Härjedalen och Sensus.