Other languages with Google Translate

Mariakapellet

Mariakapellet, vid Hammarö kyrka.

MARIAKAPELLET

Mariakapellet är beläget mitt emot (väster om) Hammarö kyrka i en låg byggnad. Det har funnits som kapell sedan 70-talet men renoverades genomgripande med ny färgsättning, nya möbler, väggtextilier och orgel 2002. Mariakapellet används vid begravningar, avsked i samband med dödsfall, dop, vigslar, samt andakt och gudstjänst. Kapellet rymmer 20 personer och är handikappanpassat.

_____

Öppen sommarkyrka: Hammarö kyrka och Mariakapellet håller öppet dagligen 1/5 till 31/8 kl. 10-16.

Kontakt Hammarö församling

Församlingsexpedition, Bruksgatan 1, 663 30 Skoghall

Box 47, 663 21 Skoghall

E-post till Hammarö församling

Ordinarie telefon- och öppettider församlingsexpeditionen
Mån-fre kl. 10-12 samt  mån, tis, tors, fre kl. 13-14.30.

Regina Piscator, 054-51 24 22, E-post till Regina Piscator

Prenumerera
Prenumerera via e-post eller brev på månadens gudstjänster och arrangemang. Gå till formulär.

Vägbeskrivning Mariakapellet

Mariakapellet hittar du på Pilgrimsvägen 7. Åk Hammaröleden från Karlstad (Väg 236). Inför första rondellen på Hammarö finns skyltar. Vänster i rondellen, vänster också i nästa rondell och sedan vänster ytterligare en gång efter Hammarlundens skola. Ligger mellan Hammarö kyrka och Kyrkogårdsförvaltningen.
Se karta