Globala gruppen

Är du intresserad av en mer jämlik och rättvis värld? Varmt välkommen att engagera dig i Globala gruppen!

Globala gruppen i Hammarö församling består av ombud för Svenska kyrkans internationella arbete, SKUT (Svenska kyrkan i utlandet) samt Fair Trade och miljöarbete.

Gruppen träffas ca en gång per månad och arbetar för rättvisa och solidaritet genom olika arrangemang, bössinsamlingar, försäljning av Fair Trade varor m.m.

Till Globala gruppen är en resurspersongrupp knuten, som hjälper till vid församlingens olika arrangemang. Den har stor betydelse och vi skulle behöva bli många fler. Är du intresserad av en mer jämlik och rättvis värld är du varmt välkommen att vara med. Ju fler vi blir ju roligare är det.

Ladda ner/Länkar:

Mer om Fair Trade
Ansökan till Kyrka för Fairtrade
Foldern "Kyrka för fairtade"
En världsvid rörelse
Anteckningar från IG's besök på Östanbäcks kloster
Ambassadörer för Fairtrade

Verksamhetsberättelser

Kontakt globala gruppen

Är du intresserad av att engagera dig i Globala gruppen? Kontakta Maria Hallén, 054-51 24 21, E-post till Maria Hallén